19 Ocak 2023

Şeytan ve Maske Fuminori Nakamura Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Fuminori Nakamura
Çevirmen: Fuminori Nakamura

Şeytan ve Maske indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fuminori Nakamura olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytan ve Maske eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytan ve Maske ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytan ve Maske TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan ve Maske Yazarı Kimdir ?

Şeytan ve Maske yazarı Fuminori Nakamura 'dır. Fuminori Nakamura yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Şeytan ve Maske PDF indir oku

Şeytan ve Maske indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytan ve Maske TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan ve Maske TIKLA PDF İNDİR !

Fumihiro Kuki, on bir yaşındayken babası onu çağırıp arkasında dünyanın başına bela olacak bir lanet bırakmak için doğduğunu söyler: "Lanet derken, bu dünyaya sefalet getirecek bir varlıktan bahsediyorum. Herkesi bu dünyaya geldiğine pişman edecek ya da en azından, bu dünyayı erdem ışıltılarının yok olduğuna ikna edebilecek bir varlık." Şeytan ve Maske, bir aile geleneği olarak dünyaya kötülük yaymak için eğitilen bir çocuğun hikâyesini konu alıyor. Aşk ile tanışan çocuk yaşadıklarını sorguluyor ve bu mirası reddediyor. Kendine yeni bir hayat kurmak için ailesiyle ve kaderiyle zorlu bir savaşa giriyor. Bu savaşta güçlü ailelerin kendi çıkarları için insanların hayatlarına korku salmalarına, terör ve karmaşanın onları zengin etmelerine tanık oluyor. İlk kitabı Hırsız'la Japonya'nın en önemli edebiyat ödüllerinden Kenzaburo Oe Ödülü'nü kazanan ve Los Angeles Times Kitap Ödülü finalisti olan Fuminori Nakamura, Şeytan ve Maske'de sürükleyici bir gerilim hikâyesi anlatmanın yanı sıra sarsıcı bir kapitalizm eleştirisi yapıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Şeytan ve Maske TIKLA PDF İNDİR !

14.12.2019

özensiz son okuma

yazar, çevirmen ve kitaba diyecek yok. hırsız'ı beğenenler mutlaka bu kitabı da sevecektir, fakat kitapta o kadar çok kelime, cümle ve eklerde hata ve tekrar var ki, özensizlik. ikinci baskıda tekrarlanmaz umarım.

Şeytan ve Maske TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Şeytan ve Maske, Fuminori Nakamura

Yorum Gönder