21 Ocak 2023

Sevgilimden Son Mektup Jojo Moyes Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,77 TL
Yazarı: Jojo Moyes
Çevirmen: Özge Onan

Sevgilimden Son Mektup indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jojo Moyes olan ve DEX yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevgilimden Son Mektup eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevgilimden Son Mektup ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevgilimden Son Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Sevgilimden Son Mektup Yazarı Kimdir ?

Sevgilimden Son Mektup yazarı Jojo Moyes 'dır. Jojo Moyes yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Sevgilimden Son Mektup PDF indir oku

Sevgilimden Son Mektup indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. DEX yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevgilimden Son Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Sevgilimden Son Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Bir tanecik ve tek aşkım... Ben senin kadar güçlü değilim... ... dünya üzerinde hiçbir şey beni, benimle gelme cesareti göstermen kadar mutlu etmez. Seni suçlamıyorum sevgilim... Yediye çeyrek kaladan itibaren platformda bekleyeceğim...

Kalbimin ve umutlarımın senin ellerinde olduğunu bilmelisin.

Sevgilin, B.

Yıl 1960. Jennifer bir hastanede uyandığında hiçbir şey hatırlamaz, ne geçirdiği korkunç kazayı ne kocasını ne de kim olduğunu. Kendini bir yabancı gibi hisseder... ta ki, "B" imzasıyla sonlanan, gizemli bir aşk mektubu bulana dek.

Yıl 2003. Ellie çalıştığı gazetenin arşivinde açılmamış bir mektup bulur. Mektubun sakladığı hikâyenin ardındaki aşk düğümünü çözerse, kendi aşk ve iş karmaşasını da çözeceğine inanır.

"Tüm zamanları aşan bir kitap, ölümsüz aşka sıkı sıkıya tutunanların modern masalı." Leila Meacham

"Sevgilinden Son Mektup hem umut verici hem ümitsiz bir aşk hikâyesi." Chicago Tribune

Sevgilimden Son Mektup TIKLA PDF İNDİR !Sevgilimden Son Mektup TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Sevgilimden Son Mektup, Jojo Moyes

Yorum Gönder