21 Ocak 2023

Edward W. Said İle Konuşmalar Tarık Ali Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Tarık Ali
Çevirmen: Nihansu Aydemir

Edward W. Said İle Konuşmalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Ali olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Edward W. Said İle Konuşmalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Edward W. Said İle Konuşmalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Edward W. Said İle Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Edward W. Said İle Konuşmalar Yazarı Kimdir ?

Edward W. Said İle Konuşmalar yazarı Tarık Ali 'dır. Tarık Ali yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

Edward W. Said İle Konuşmalar PDF indir oku

Edward W. Said İle Konuşmalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Edward W. Said İle Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Edward W. Said İle Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Tarihimizin tartışmasız en etkileyici entelektüeli."
-The Guardian -

Edward Said, ölümünden yaklaşık on sene önce, son ropörtajlarından birini Tarık Ali'ye vermiştir. Bir yere ait olamayan varlığı, siyasetle ilgilenmeye başladığı zamanlar, Filistin davasına bağlılığı, kültür çalışmalarına olan yaklaşımı, edebiyat ve müziğin her alanına yayılmış sevgisi üzerine konuştular.

Samimi, kişisel, düşündürücü ve kışkırtıcı bu konuşmalar Said'i bir siyasi aktivist, kültür tarihçisi, edebiyat profesörü ve müzik delisi olarak yansıtırken, zamanımızın en tutkulu, aynı zamanda en dikkatli entelektüeli olduğunu da kanıtlar.

Yayın Yönetmeni: Mustafa Küpüşoğlu

Kapak Tasarım: Füsun Turcan Elmasoğlu

Edward W. Said İle Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !Edward W. Said İle Konuşmalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, Edward W. Said İle Konuşmalar, Tarık Ali

Yorum Gönder