27 Ocak 2023

Şerefe Aydın Boysan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,24 TL
Yazarı: Aydın Boysan
Çevirmen: Aydın Boysan

Şerefe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aydın Boysan olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şerefe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şerefe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şerefe TIKLA PDF İNDİR !

Şerefe Yazarı Kimdir ?

Şerefe yazarı Aydın Boysan 'dır. Aydın Boysan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Şerefe PDF indir oku

Şerefe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şerefe TIKLA PDF İNDİR !

Şerefe TIKLA PDF İNDİR !
Sohbet tadında anlatımıyla, Aydın Boysan'dan birbirinden ilginç anılar....
Rakı içmek bir sanattır diyor Aydın Boysan, "demcilik" yabana atılmayacak bir iş.Boysan Cumhuriyet'in ilanından iki yıl önce başlayan ömründe ilk yılların parlak yükselişinin ardından yaklaşık 60 yıldır birçok olayın kötüleştiğini hatta berbatlaştığını görmüş, ama yine de tek bir tesellisi var. O da 60 yılda kalitesi iyileşen rakılar. Boysan uzun zamandır aklına koyup da henüz istediği gibi gerçekleştiremediği bir konuya, demlenme konusuna, bu kitapta yeterince değiniyor.



Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Şerefe TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2011

Şerefe!

Bu kitabı alın ve okurken tatlı tatlı gülümseyin, kahkahalar atın. Aydın Boysan herşeyden önce insandır, güzel bir insandır. Bunu her satırından sonra daha iyi anlıyorsunuz. Sohbet ediyormuş hissi veriyor kitap ve bir o kadar da içten. İçimden birkaç kez daha okuyasım geliyor.

Tüm demcilere mutlaka tavsiye ediyorum :)


20.04.2009

keyifli bir eser

Aydın Boysan´ın güzel anılarıyla dolu bir eser, okuyana keyif veriyor.

Şerefe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Şerefe, Aydın Boysan

Yorum Gönder