27 Ocak 2023

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap Charlaine Harris Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Charlaine Harris
Çevirmen: Yiğit Değer Bengi

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charlaine Harris olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap Yazarı Kimdir ?

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap yazarı Charlaine Harris 'dır. Charlaine Harris yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap PDF indir oku

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !
Sookie Stackhouse güzel tabii. Ama herkes beyninin peşinde!

Vampirin teki gelip Sookie'den telepatik güçlerini kullanarak bir başka kayıp vampiri bulmasını istediğinde, Sookie bu görevi yerine getirmeyi ancak tek bir şartla kabul ediyor. Kan-emiciler, insanları rahat bırakacaklarına dair kesin söz vermeli!

Barmen kızımız Sookie Stackhouse'un bu aralar şansı pek yaver gitmiyor. Önce iş arkadaşı öldürülüyor ve bu durumu görünürde kimse umursamıyor. Derken, canavar ruhlu bir yaratık tarafından zehirli bir kırbaçla kamçılanıyor. Ve tam o sırada devreye kanından zehri emmek için vampirler giriyor -sanki kan emmek işlerine gelmezmiş de kıyak çekiyorlarmış gibi!

Sookie borçlanıyor tabii. Dolayısıyla bu kan-emicilerden biri ondan iyilik isteyince de geri çeviremiyor. Aradan çok geçmeden soluğu Dallas'ta alan Sookie telepatik güçlerini kullanarak kayıp vampiri bulmaya çalışıyor. Ayrıca bu konuyla alakalı bazı insanlarla da görüşmek zorunda. Yalnız bir şartı var. Vampirler uslu duracaklarına ve bu insanlara zarar vermeyeceklerine söz vermeli. Tabii söylemesi kolay. Vampir tayfasının yoldan çıkması için gereken tek şey leziz bir sarışın ve işlerin katliam boyutu kazanmasına yarayacak minik bir hata...

"Charlaine Harris'in hayali ve yaratıcı dünyasına bayılıyorum!"
Christine Feehan

"Anita Blake hayranları Sookie Stackhouse'u pamuklara sarmalı."
Publishers Weekly

"Leziz."
Denver Post

"Charlaine Harris oyuncu bir edayla değişik türleri bir araya getirip kendi parlak kreasyonunu yaratıyor."
-Rocky Mountain News

"Charlaine Harris, eşsiz bir perspektiften bakarak hayata hem korku hem de espri katıyor."
Tanya Huff



Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

25.07.2009

true blood

True Blood adlı dizi film bu kitaptan yola çıkılarak hazırlanmış. Anita Blake kadar sürükleyici olmasa da bu kitap da vampirlerle ilgili şeyler okumak isteyenler için hoş.

Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Şehir Ölüsü - Sookie Stackhouse serisi 2.Kitap, Charlaine Harris

Yorum Gönder