17 Ocak 2023

Sebebi Sensin Bu Gidişin Necip Fazıl Kızılkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,42 TL
Yazarı: Necip Fazıl Kızılkaya
Çevirmen: Necip Fazıl Kızılkaya

Sebebi Sensin Bu Gidişin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necip Fazıl Kızılkaya olan ve Librum Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sebebi Sensin Bu Gidişin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sebebi Sensin Bu Gidişin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sebebi Sensin Bu Gidişin TIKLA PDF İNDİR !

Sebebi Sensin Bu Gidişin Yazarı Kimdir ?

Sebebi Sensin Bu Gidişin yazarı Necip Fazıl Kızılkaya 'dır. Necip Fazıl Kızılkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sebebi Sensin Bu Gidişin PDF indir oku

Sebebi Sensin Bu Gidişin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Librum Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sebebi Sensin Bu Gidişin TIKLA PDF İNDİR !

Sebebi Sensin Bu Gidişin TIKLA PDF İNDİR !
Rutin hayat içinde kendine yer bulmaya çalışan bir ruhun dünyayı dolaşması Sebebi Sensin Bu Gidişin... Genç yazar Necip Fazıl Kızılkaya, kitabıyla hem aşka hem de iç dünyamıza bir yolculuk yapıp kendimizi sorgulamamızı sağlıyor. Manevi aşkla insana duyulan aşkın gelgitleri hayatın amacına odaklanmamıza, kendimize bir çıkış yolu bulmak için çırpınışlarımıza, insan ruhunun karmaşasını anlamaya çalışmamıza bir yol açıyor Necip Fazıl Kızılkaya. Şiirsel dokunuşlarıyla hüznü uyandırıyor, sorularıyla aşka bakmamızı sağlıyor. Umutla umutsuzluk, gerçekle hayal iç içe geçerken ışık bulma arayışı uyanıyor. Sebebi Sensin Bu Gidişin, sonbahar gibi hüzünlü, ilkbahar gibi umutlu bir kitap. Rüzgârlarıyla savrulsanız da ne kış gibi sert ne yaz gibi hantal. Dinamik bir ruhun yol arayışı.Umut vaat eden yazar bu ilk eseriyle adından söz ettirecek.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Librum Kitap Sebebi Sensin Bu Gidişin TIKLA PDF İNDİR !Sebebi Sensin Bu Gidişin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sebebi Sensin Bu Gidişin, Necip Fazıl Kızılkaya

Yorum Gönder