21 Ocak 2023

Sandro'nun Hayatı Saba Artvineli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Saba Artvineli
Çevirmen: Saba Artvineli

Sandro'nun Hayatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Saba Artvineli olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sandro'nun Hayatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sandro'nun Hayatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sandro'nun Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Sandro'nun Hayatı Yazarı Kimdir ?

Sandro'nun Hayatı yazarı Saba Artvineli 'dır. Saba Artvineli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Sandro'nun Hayatı PDF indir oku

Sandro'nun Hayatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sandro'nun Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Sandro'nun Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Sandro İberieli, 1877- 1878 Osmanlı - Rus Savaşından sonra Anadolu'nun içlerine göçe tabi tutulmuş, köyünde çobanlık yapmış, 8 yaşında öksüz kalmış. Ortaokulu İstanbul'da, lise ve üniversiteyi Stockholm'de okumuş, 7 yabancı dil bilen, Gürcistan'ın ilk Cumhurbaşkanı Zviad Gamsahurdia'nın Orta Doğu Ülkeleri nezdinde danışmanlığını yapmıştır. 1965 yılından beri yaşadığı İsveç'te tercümanlık, öğretmenlik ve turizm işletmeciliği yapmıştır. Yazarlık hayatında ise, Gürcistan'la ilgili pek çok kitap ve mecmua çıkarmıştır. Bu kitapta kendini 'Yetim Gürcü' gibi hisseden, çileli bir hayat yaşayan Sandro İberieli'nin biyografisi, Gürcü kültürü ve dili ile ilgili bir dizi çalışmalarının bir demeti sunulmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Sandro'nun Hayatı TIKLA PDF İNDİR !Sandro'nun Hayatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Sandro'nun Hayatı, Saba Artvineli

Yorum Gönder