24 Ocak 2023

Sadece Birkaç Gün Tony Vigorito Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,89 TL
Yazarı: Tony Vigorito
Çevirmen: Tony Vigorito

Sadece Birkaç Gün indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tony Vigorito olan ve Hitkitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sadece Birkaç Gün eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sadece Birkaç Gün ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sadece Birkaç Gün TIKLA PDF İNDİR !

Sadece Birkaç Gün Yazarı Kimdir ?

Sadece Birkaç Gün yazarı Tony Vigorito 'dır. Tony Vigorito yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sadece Birkaç Gün PDF indir oku

Sadece Birkaç Gün indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hitkitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sadece Birkaç Gün TIKLA PDF İNDİR !

Sadece Birkaç Gün TIKLA PDF İNDİR !
Blip Korterly'nin, bir üstgeçide yazdığı basit bir duvar yazısı tuhaf bir oyunu başlatır; "Ah-Oh" yazısına meçhul birinden cevap gelir: "Ne zaman?" Blip kurnazca karşılık verir: "Sadece birkaç gün." Birkaç gün içinde ne olacaktır? Blip tutuklanır; bu arada en yakın arkadaşı moleküler biyolog Flake Fountain ABD ordusundan General Kiljoy'un insanlar üzerinde yürüttüğü bir deneyle ilgili araştırma yapmak üzere görevlendirilir. Fareli Köyün Kavalcısı adı verilen bir virüs test edilmektedir; bu virüs, insanların sembol kapasitesini etkisizleştirmekte dolayısıyla iletişim becerisini tahrip etmektedir. Böyle bir biyolojik silah dünya üzerinde kullanılacak olursa ne gibi sonuçlar doğurur? Yeryüzündeki insanların ipe sapa gelmez, anlamsız bir şekilde konuşmaya başlamaları bir tehdit midir yoksa bir toplumsal evrim fırsatı mı? Gerçeküstü edebiyatın başyapıtları arasında gösterilen bu roman "En iyi düşsel kurgu" dalında Independent Publisher Kitap Ödülü'nü kazandı.



Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hitkitap Sadece Birkaç Gün TIKLA PDF İNDİR !Sadece Birkaç Gün TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sadece Birkaç Gün, Tony Vigorito

Yorum Gönder