18 Ocak 2023

Sadece 5 Saniye Barış Ugar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Barış Ugar
Çevirmen: Mert Doğruer

Sadece 5 Saniye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Barış Ugar olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sadece 5 Saniye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sadece 5 Saniye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sadece 5 Saniye TIKLA PDF İNDİR !

Sadece 5 Saniye Yazarı Kimdir ?

Sadece 5 Saniye yazarı Barış Ugar 'dır. Barış Ugar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Sadece 5 Saniye PDF indir oku

Sadece 5 Saniye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sadece 5 Saniye TIKLA PDF İNDİR !

Sadece 5 Saniye TIKLA PDF İNDİR !

Beren doğduğu günden beri, normal insanlar tarafından garipsenecek kötü olaylar yaşamaktadır. Rüyalarından sıçrayarak uyanması ile başlayan bu korkunç durum bununla sınırlı kalmaz ve kızın başına beklenmedik şeyler de gelmeye başlar.


Beren, içine düştüğü bu dipsiz kuyuda kaybolmaktan korkarken o gece gördüğü rüya her şeyi değiştirir. Çünkü yalnız değildir. Onunla aynı kaderi paylaşan başkaları da bulunmaktadır.



Beren'in karanlığına tutsak olmaya hazır mısın?



(Tanıtım bülteninden)



Sadece 5 Saniye TIKLA PDF İNDİR !Sadece 5 Saniye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Sadece 5 Saniye, Barış Ugar

Yorum Gönder