17 Ocak 2023

Pusudaki Panter Amos Oz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,84 TL
Yazarı: Amos Oz
Çevirmen: Elif Ayla

Pusudaki Panter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Amos Oz olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pusudaki Panter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pusudaki Panter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pusudaki Panter TIKLA PDF İNDİR !

Pusudaki Panter Yazarı Kimdir ?

Pusudaki Panter yazarı Amos Oz 'dır. Amos Oz yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Pusudaki Panter PDF indir oku

Pusudaki Panter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pusudaki Panter TIKLA PDF İNDİR !

Pusudaki Panter TIKLA PDF İNDİR !
Huzursuz bir şehirde büyümeye dair renkli ama dokunaklı bir roman...

Kudüs, 1947. İsrail devletinin kurulmasına birkaç ay kalmıştır. İngiliz işgali altında büyümüş olan 12 yaşındaki Profi, işgalci kuvvetlere karşı direnişin coşkulu havasına kapılmış ve İngilizleri doğup büyüdüğü topraklardan
kovmak için iki arkadaşıyla bir yeraltı örgütü kurmuştur. Hayallerinin arasında İngiliz kraliyet sarayını havaya uçurmak; dünyanın dikkatini, ülkesinde yaşanan haksızlığa çekmek de vardır. Ama hayallerinden bazıları çok da kahramanca değildir. Şeytan, gerçek bir erkek olmaya çalışan delikanlıyı ayartmak için her yerde pusuya yatmıştır; ihanet çok uzak değildir.

"Ülkelerin vicdanlarının sesi olarak yazarlara ihtiyacı vardır, ancak çok azı buna sahiptir. İsrail'in Oz'u var."
Washington Post

"Çağdaş edebiyatın en büyük yazarlarından biri."
Times



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Pusudaki Panter TIKLA PDF İNDİR !Pusudaki Panter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Pusudaki Panter, Amos Oz

Yorum Gönder