15 Ocak 2023

Pathika Hasan Yurtoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,13 TL
Yazarı: Hasan Yurtoğlu
Çevirmen: Hasan Yurtoğlu

Pathika indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hasan Yurtoğlu olan ve Karakum yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pathika eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pathika ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pathika TIKLA PDF İNDİR !

Pathika Yazarı Kimdir ?

Pathika yazarı Hasan Yurtoğlu 'dır. Hasan Yurtoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Pathika PDF indir oku

Pathika indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakum yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pathika TIKLA PDF İNDİR !

Pathika TIKLA PDF İNDİR !

Yıllarca hep bir mucize bekledim. Ayın ikiye bölünüp, denizin ortadan yarılması gibi değil, bir elin omzuma dokunması gibi bir mucize. Mucizelerin durakta bekler gibi beklenmeyeceğini, mucizelere doğru yürünmesi hatta mucizeler yönünde koşulması gerektiğini anlamam hayli zaman aldı. Yitip giden mucizelerimi fark edip üzülüyordum. Oturup bir mucize bekliyor olmasaydım eğer...

Yıllar sonra bugün, beklediğim mehdi olduğumu fark ediyorum. Kurtarıcım kendimim. Her nerede kurtulmayı uman biri varsa ve kimde kurtarılmaya değer bir şeyler kalmışsa o kendi kendinin kurtarıcısı bir mehdi olsa gerek.

(Tanıtım Bülteninden)

Pathika TIKLA PDF İNDİR !Pathika TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Pathika, Hasan Yurtoğlu

Yorum Gönder