17 Ocak 2023

Oğuz Kağan - Diriliş Lokman Aydoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Lokman Aydoğan
Çevirmen: Lokman Aydoğan

Oğuz Kağan - Diriliş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lokman Aydoğan olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oğuz Kağan - Diriliş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oğuz Kağan - Diriliş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oğuz Kağan - Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

Oğuz Kağan - Diriliş Yazarı Kimdir ?

Oğuz Kağan - Diriliş yazarı Lokman Aydoğan 'dır. Lokman Aydoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Oğuz Kağan - Diriliş PDF indir oku

Oğuz Kağan - Diriliş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oğuz Kağan - Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

Oğuz Kağan - Diriliş TIKLA PDF İNDİR !


Gördüğü düşler ne anlama geliyordu?
Teoman Bey'in oğlu Oğuz'un cevaplanmasını istediği tek soru buydu aslında. Ama bu sorunun cevabının başka sorularla birlikte geleceğini bilmiyordu.
Kadim Türk piramitlerini kimler, neden yapmıştı? Burada saklanan sır neydi? İyi ile kötünün, hak ile batılın arasındaki büyük savaşın perde arkasında kimler vardı? Büyük Tufan'dan önce Hz. Nuh'un oğlu Yafes tarafından dövülen kutlu kılıç, çağlar sonra Türk milletinin kaderini nasıl değiştirecekti? Türklere verilen görev neydi ve bu görevi yerine getirebilecekler miydi?
Bu soruların cevabı verildiğinde Ötüken'de kopan fırtına tüm bozkırı saracak!
Kehanetlerin, ihanetlerin, babalar ile oğullar arasında yaşanan kıyasıya mücadelelerin sonucunda dünya yeniden şekillenmeye başlayacak, Tunghular, Yüeçiler ve Çinliler bozkırın yiğit çocuklarını yok etmeye çalışırken Oğuz töreyi yaymak için önce kendi kanından olanlara karşı savaşmak zorunda kalacaktı.
Destanlarımızın başkenti Ötüken'de başlayan macera yine Ötüken'de biterken siz de yeni bir çağın başlangıcına adım adım şahitlik edeceksiniz…
"Tanrı'nın, devlet güneşini Türk burçlarından doğurmuş olduğunu ve Türklerin ülkesi üzerinde göklerin bütün dairelerini döndürmüş olduğunu gördüm. Tanrı onlara Türk adını verdi. Ve yeryüzüne hâkim kıldı…" -Dîvânü lügati't-Türk
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat

Oğuz Kağan - Diriliş TIKLA PDF İNDİR !Oğuz Kağan - Diriliş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Oğuz Kağan - Diriliş, Lokman Aydoğan

Yorum Gönder