24 Ocak 2023

Muhabbet Evi Sadık Yemni Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Sadık Yemni
Çevirmen: Sadık Yemni

Muhabbet Evi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadık Yemni olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muhabbet Evi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muhabbet Evi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muhabbet Evi TIKLA PDF İNDİR !

Muhabbet Evi Yazarı Kimdir ?

Muhabbet Evi yazarı Sadık Yemni 'dır. Sadık Yemni yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Muhabbet Evi PDF indir oku

Muhabbet Evi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muhabbet Evi TIKLA PDF İNDİR !

Muhabbet Evi TIKLA PDF İNDİR !
Usta yazar Sadık Yemni'nin son romanı Muhabbet Evi, bu kez Amsterdam'da geçiyor. Hollanda'da sinemacı Theo van Gogh'un öldürülmesiyle yükselmeye başlayan yabancı karşıtlığından yola çıkan Muhabbet Evi , Avrupa gerçeğine içeriden bakmayı deniyor. Yabancıları içine almakta zorlanan Avrupa ile Avrupalı olmakla olmamak çizgisinde sıkışmış yabancılar arasındaki gerilim, Hıristiyan dünya ile Müslüman yaşam arasındaki yabancılık bu kitabın ana temaları. Ön planda ise her zamanki gibi Sadık Yemni'nin fantastik dünyası ve kahramanları var.

Sadık Yemni'den bir kez daha, somut dünya ile bilinmeyen, elle tutulamayan dünya arasında, gerilimle örülmüş bir roman: Muhabbet Evi.

"Yabancılaşmaktan, duyarsızlaşmaktan, vicdansız, duyarsız tüketim canavarı çocuklar yetiştirmekten, antidepresansız yaşayamamaktan korkuyorum. En çok da gereksiz yere benden korkan yerlilerden korkuyorum. Çünkü burada yaşıyorum. Burası benim elvatanım. Böyle bilesin."



Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Muhabbet Evi TIKLA PDF İNDİR !Muhabbet Evi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Muhabbet Evi, Sadık Yemni

Yorum Gönder