23 Ocak 2023

Mavi Oktav Defterleri Franz Kafka Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Franz Kafka
Çevirmen: Osman Çakmakçı

Mavi Oktav Defterleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Franz Kafka olan ve Babil Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mavi Oktav Defterleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mavi Oktav Defterleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mavi Oktav Defterleri TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Oktav Defterleri Yazarı Kimdir ?

Mavi Oktav Defterleri yazarı Franz Kafka 'dır. Franz Kafka yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Mavi Oktav Defterleri PDF indir oku

Mavi Oktav Defterleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Babil Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mavi Oktav Defterleri TIKLA PDF İNDİR !

Mavi Oktav Defterleri TIKLA PDF İNDİR !
Her insan kendi içinde bir oda taşır. Bu gerçek, işitme duyusuyla bile kanıtlanabilir. Diyelim gecenin bir vakti, dört bir yan sessizliğe bürünmüşken, biri hızlı adımlarla yürümektedir; kulak kabartan bir başkası, örneğin duvara iyice tutturulmamış bir aynanın takırdadığını işitebilir.
(Kitabın İçinden)

Ölüm döşeğinin çevresindeki feryat figan, aslında gerçek anlamda bir ölümün burada gerçekleşmemiş olmasından feryat figan etmektir. Hala böylesi bir ölümle yetinmemiz gerekiyor; hala bu oyunu sürdürüyoruz.



Sayfa Sayısı: 141


Dili: Türkçe
Yayınevi: Babil Yayıncılık Mavi Oktav Defterleri TIKLA PDF İNDİR !

27.10.2000

İyi bir kitap.

Mavi Oktav Defterleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Mavi Oktav Defterleri, Franz Kafka

Yorum Gönder