23 Ocak 2023

Laura'ya Dair Lara Cardella Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Lara Cardella
Çevirmen: Lara Cardella

Laura'ya Dair indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lara Cardella olan ve Telos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Laura'ya Dair eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Laura'ya Dair ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Laura'ya Dair TIKLA PDF İNDİR !

Laura'ya Dair Yazarı Kimdir ?

Laura'ya Dair yazarı Lara Cardella 'dır. Lara Cardella yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Laura'ya Dair PDF indir oku

Laura'ya Dair indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Laura'ya Dair TIKLA PDF İNDİR !

Laura'ya Dair TIKLA PDF İNDİR !
Lara Cardella, 'Güney'in ikindi vakitlerinin boğucu sıcağı' gibi sıkıcı, devinimsiz bir ortamla kuşatılmış 'bağımsız' bir genç kadının öyküsünü anlatıyor bu kez. 'Aşk evliliği'nde mutluluk arayan Laura'nın, her evliliğin bir 'aile çevresi' oluşturduğunu anımsaması: Toplum kurallarına sıkı sıkıya bağlı ve bedel ödetici fedakarlığın otoritesini kullanan bir kayınvalide; gerçekleşemeyecek kaçış hayalleri kuran, sıradan bencilliklerin tutsağı kardeşler; komşular... Tutkularal, kaygılarla, acımasız yargılarla, kuşkularla sürekli beslenen ve Laura'yı, kayınbiraderi ile tehlikeli bir düşsel oyuna iten ateş çemberi.



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Telos Yayıncılık Laura'ya Dair TIKLA PDF İNDİR !Laura'ya Dair TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Laura'ya Dair, Lara Cardella

Yorum Gönder