22 Ocak 2023

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak Sultan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Sultan
Çevirmen: Sultan

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sultan olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak Yazarı Kimdir ?

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak yazarı Sultan 'dır. Sultan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak PDF indir oku

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !

Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !
Postal sesleri ve Rumca bağrışmalar giderek yaklaştı.Ardından evin kapısı çatırdamaya başladı. Az sonra eve girileceğini anlayan Azime yerinden fırladı. Kucağındaki minik kızı yatağın üstüne atarak, şiltenin altındaki ata yadigarı kılıca el attı. Çocuklarının bir adım önüne geçip, elindeki kılıcın sapını sıkıca kavrayarak şöyle bir doğruldu.büyük oğlu yerinden fırlayarak koluna yapıştı. "Bırak onu anne!" dedi. "Hepimizi öldürmelerini istemezsen bırak!"Kıbrıslı genç bir yazarın ilk romanı "Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak". Sultan, Kıbrıs'ta yaşanan sorunların kökenlerini, 1970'li yıllarda patlak veren savaşın insanları nasıl oradan oraya savurduğunu, bir zamanlar kendilerini kardeş olarak düşünen Türklerin ve Rumların, politik oyunlarla nasıl birbirine düşman edildiğini anlatıyor.



Sayfa Sayısı: 189

Baskı Yılı: 1998


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kurşun Sesi Duymadan Yaşamak, Sultan

Yorum Gönder