19 Ocak 2023

Kurşun Çiçeğim Mehmet Aksu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,88 TL
Yazarı: Mehmet Aksu
Çevirmen: Mehmet Aksu

Kurşun Çiçeğim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Aksu olan ve Murat Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kurşun Çiçeğim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurşun Çiçeğim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurşun Çiçeğim TIKLA PDF İNDİR !

Kurşun Çiçeğim Yazarı Kimdir ?

Kurşun Çiçeğim yazarı Mehmet Aksu 'dır. Mehmet Aksu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Kurşun Çiçeğim PDF indir oku

Kurşun Çiçeğim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Murat Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurşun Çiçeğim TIKLA PDF İNDİR !

Kurşun Çiçeğim TIKLA PDF İNDİR !
"İlk kitabı Yangında İlk Kurtarılacakla dikkat çeken Mehmed A.Aksu, okuyucuları tarafından "Yitik Duyguların Şairi" ve "Aşk Şiirlerinin Efendisi" olarak betimleniyor. Özellikle zıt kelimeleri mükemmel bir uyumla yan yana getirmesi ve onlarla ustaca oynaması ile tanınan şair, yazın dünyamızda edindiği yeri bu kitapla daha da sağlamlaştıracağa benziyor. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu geniş bir okuyucu kitlesine sahip olan Mehmed A.Aksu ikinci kitabı olan Kurşun Çiçeğimde de aşkı, ayrılıkları, hasreti, gurbeti, sılayı, arka mahalleleri, seksenleri, esareti ve özgürlüğü, hayatı ve ölümü, kalabalıkları ve yalnızlığı kaleme aldı.

Elinizde tutmuş olduğunuz Kurşun Çiçeğim adeta bir Mehmed A.Aksu Şiirleri Antolojisi. Şairin ilk gençlik yıllarından itibaren en güzel şiirlerini topladığı kitap, önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirecek bir eser".
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Murat Kitabevi Kurşun Çiçeğim TIKLA PDF İNDİR !Kurşun Çiçeğim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Kurşun Çiçeğim, Mehmet Aksu

Yorum Gönder