26 Ocak 2023

Kül Kadınlar Güncesi Bilsen Başaran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,02 TL
Yazarı: Bilsen Başaran
Çevirmen: Bilsen Başaran

Kül Kadınlar Güncesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bilsen Başaran olan ve Ozan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kül Kadınlar Güncesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kül Kadınlar Güncesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kül Kadınlar Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Kül Kadınlar Güncesi Yazarı Kimdir ?

Kül Kadınlar Güncesi yazarı Bilsen Başaran 'dır. Bilsen Başaran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kül Kadınlar Güncesi PDF indir oku

Kül Kadınlar Güncesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ozan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kül Kadınlar Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Kül Kadınlar Güncesi TIKLA PDF İNDİR !
'Kuşkusuz,
benim toprağımdandı Picasso
yoksa nasıl çizerdi
böylesine paramparça olmuş
kadın yüzlerini.'
Ateşe düşmüş kadın yüreklerine dair en canlı yansımaların, hayatın en içinde yeraldığı yerdir bu ülke. Ve bu ülkedir ki kadınının sofradaki yeri, öküzünden sonra gelendir.
Her yaşın, her konumun, her ruhun, her bedenin ayrı bir acısıyla tökezleyen yüreklerin bu yaralı sahipleri, anne, abla, teyze, gelin, nine, eş ya da sevgililik vasıflarına bakılmaksızın, hayatın her alanında ve toplumun her katmanında yeralan hastalıklı bir sürecin kurbanları olmaktan çoğunlukla kurtulamamaktadırlar.
Bilsen Başaranın Kül Kadınlara adadığı bu öyküler, kadının toplumsal yapımızdaki yerini bir kere daha gözden geçirmemizi sağlayacak bir niteliğe sahiptir.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ozan Yayıncılık Kül Kadınlar Güncesi TIKLA PDF İNDİR !Kül Kadınlar Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kül Kadınlar Güncesi, Bilsen Başaran

Yorum Gönder