26 Ocak 2023

Kırılgan Sonsuzluk Melissa Marr Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Melissa Marr
Çevirmen: Zeynep Heyzen Ateş

Kırılgan Sonsuzluk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melissa Marr olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırılgan Sonsuzluk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırılgan Sonsuzluk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırılgan Sonsuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Kırılgan Sonsuzluk Yazarı Kimdir ?

Kırılgan Sonsuzluk yazarı Melissa Marr 'dır. Melissa Marr yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Kırılgan Sonsuzluk PDF indir oku

Kırılgan Sonsuzluk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırılgan Sonsuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Kırılgan Sonsuzluk TIKLA PDF İNDİR !
Ölümlüler ve periler, gerçek aşkın güçlü gölgesinde biraraya geliyor. Romantizm kendini bu 21. yy. peri masalında bir kez daha tanımlıyor.

Seth, hayatının geri kalanını tek bir insanla geçirmek isteyeceğini hiç düşünmemişti. Tabii bu Aislinn'le tanışmadan önceydi. Aislinn hayallerinin kadınıydı ve Seth sonsuza dek onunla olmak istiyordu.



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Kırılgan Sonsuzluk TIKLA PDF İNDİR !Kırılgan Sonsuzluk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Kırılgan Sonsuzluk, Melissa Marr

Yorum Gönder