23 Ocak 2023

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri Mehmet Coral Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,44 TL
Yazarı: Mehmet Coral
Çevirmen: Mehmet Coral

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Coral olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Konstantiniye'nin Yitik Günceleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Konstantiniye'nin Yitik Günceleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Konstantiniye'nin Yitik Günceleri TIKLA PDF İNDİR !

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri Yazarı Kimdir ?

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri yazarı Mehmet Coral 'dır. Mehmet Coral yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri PDF indir oku

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Konstantiniye'nin Yitik Günceleri TIKLA PDF İNDİR !

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri TIKLA PDF İNDİR !
İstanbul'un Osmanlıların eline geçmesiyle başlayan dönemini anlatan Konstantiniye'nin Yitik Günceleri, Bizans'ta Kayıp Zaman'ın bıraktığı noktadan başlıyor. Kitap, tarihsel iskelete yepyeni bir kurgu getiriyor. Okura, kentin 600 yıllık Osmanlılaşma serüvenindeki çarpıcı olaylara tanıklık etme ve tarihi yeniden okuma fırsatını veriyor.



Sayfa Sayısı: 124

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Konstantiniye'nin Yitik Günceleri TIKLA PDF İNDİR !

29.11.1999

Kitap tarihi öğrenmek açısından iyi bir yöntemle yazılmış yani konular hikayeleştirilmiş; Ama bazen çok acımasız davranılmış.

Konstantiniye'nin Yitik Günceleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Konstantiniye'nin Yitik Günceleri, Mehmet Coral

Yorum Gönder