17 Ocak 2023

Klon Geoffrey Girard Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,5 TL
Yazarı: Geoffrey Girard
Çevirmen: Geoffrey Girard

Klon indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Geoffrey Girard olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Klon eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Klon ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Klon TIKLA PDF İNDİR !

Klon Yazarı Kimdir ?

Klon yazarı Geoffrey Girard 'dır. Geoffrey Girard yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Klon PDF indir oku

Klon indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Klon TIKLA PDF İNDİR !

Klon TIKLA PDF İNDİR !
Bir grup bilim adamı, yeni nesil biyolojik silah üretmek amacıyla akıl almaz bir bilimsel programa imza atarak yüzyılın en ünlü seri katillerinin DNA'larını kopyalar. Jeffrey Dahmer, Ted Bundy gibi bilinen en acımasız ölüm makinelerinin genleri, artık kopyalarında yaşamaktadır.

Programın ileri aşamasına gelindiğinde, kendilerine miras kalan genlerden habersiz düzinelerce genç, ülkenin çeşitli yerlerinde, para karşılığında evlatlık verildikleri aileleriyle hayatlarını sürdürmektedir. Kötülüğün genlerden mi yoksa yetiştirilme tarzından mı geldiğine dair tehlikeli bir oyun oynayan bilim insanları, klonlardan bazılarına iyi bir aile ortamı sunarken, diğerleri hayatta karşılarına çıkabilecek en olumsuz şartlar altında yetişir. Ve asıl kâbus, tüm gerçekleri öğrenen en tehlikeli klonların, yaratıcıları tarafından salıverilmesiyle başlar.

"Bu kitap korkunç nitelemesini gerçekten hak ediyor. Bilim, yakın gelecekte hepimiz için böylesine dehşet verici bir terörü elinde tutuyor olabilir mi?"
-R.L. Stine
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 454

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Panama Yayıncılık Klon TIKLA PDF İNDİR !

05.07.2019

Kesinlikle Alın

dehşet verici şekilde sürükleyici. Keşke daha önce alıp okusaymışım.klonlamanın kısa tarihi ile başlayan sonrasında ise yapılan deneyler ve gelişen olayları anlatan yakın gelecekteki tehlike ve terör . . .denetlenmeyen izlenmeyen önüne geçilmeyen 500 milyar dolar ..112 projesi , SHAD Projesi, DTC Testi 69-12. H.R. 15090. Büyüm Tom. Korkusuz Johnny. Philadelphia Deneyi ,Program F, Beyaz Önlük Projesi, HAARP , Erik Adası , Shar Dhara . . . seçilmiş genler klon .. kromozomlar .. dna .. bağımlı değişken .. araştırma , geliştirme , .. "kötülük genlerden mi yoksa yetiştirilme tarzından mı gelir ? "sorusunun cevabı bu kitapta


06.03.2019

Sakın almayın

Çok çok çok psikopatça bir kitap

Klon TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Klon, Geoffrey Girard

Yorum Gönder