17 Ocak 2023

Hızır Dokunsun Dualarına Mustafa Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Mustafa Kaya
Çevirmen: Osman Sezgenç

Hızır Dokunsun Dualarına indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Kaya olan ve Fenomen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hızır Dokunsun Dualarına eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hızır Dokunsun Dualarına ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hızır Dokunsun Dualarına TIKLA PDF İNDİR !

Hızır Dokunsun Dualarına Yazarı Kimdir ?

Hızır Dokunsun Dualarına yazarı Mustafa Kaya 'dır. Mustafa Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hızır Dokunsun Dualarına PDF indir oku

Hızır Dokunsun Dualarına indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Fenomen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hızır Dokunsun Dualarına TIKLA PDF İNDİR !

Hızır Dokunsun Dualarına TIKLA PDF İNDİR !
"Allah, dualarınızı kabul ediyorsa; bu sizin imanınızı arttırır. Geciktiriyorsa; sabrınızı arttırır. Eğer kabul etmiyorsa; biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır. Unutmayın ki; Rabbim ihmal değil imtihan eder." diyorlar ve sen de inanıp kendini bu sözlerle teselli ediyorsun ya, peki başka bir ihtimal daha gelmiyor mu aklına?

Ya sen dua etmesini bilmiyorsan!!!

"Ey gönül istedik de vermedi deme. İstemeyi bilmedin bari yalan söyleme."
-Mevlana Celaleddin-i Rumi-

Dua etmeyi, duanın sistemini, senin en büyük gizemin olan Su'yun sırrını ve en büyük hazinen Besmele'nin sırrını bilseydin hayatın böyle olmayacaktı. "İsteyin vereyim." diyen Allah, senin istediklerini vermez mi sanıyorsun? Dua ve Kader sistemi bildiğin gibi değil.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Fenomen Kitaplar Hızır Dokunsun Dualarına TIKLA PDF İNDİR !

20.03.2019

nur27

O kadar çok adını duydumki almak ićin  sabırsızlandım ama tam bir hayal kırıklığı  defalarca tekrar etmiş aynı şeyleri çok sıkıcı bitirmek için kendimi çok zorladım ,tavsiye etmiyorum.


08.03.2019

BİR DERDİNİZ Mİ VAR !!! HADİ BU KİTABI OKUYUN

MUSTAFA KAYA İLE SU KANUNU KİTABINDA TANIŞTIM VE YAZARIN DİLİNDEN ÇOK ETKİLENDİ, SON KİTABI DIŞINDA YAZARIN BÜTÜN KİTAPLARINI OKUMUŞ BİRİ OLARAK BU KİTAP BENİM BAŞUCU KİTABIM NİTELİĞİNDE.MANEVİ DUYGULARINIZDA AZALMA HİSSEDİYORSANIZ,BİR SIKINTI İÇERİSİNDEYSENİZ BU KİTABI OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM ,KİTAP BİTMESİN VE İYİCE HÜCRELERİME İŞLESİN DİYE HER SAYFAYI İKİŞER KEZ OKUDUM .

Hızır Dokunsun Dualarına TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hızır Dokunsun Dualarına, Mustafa Kaya

Yorum Gönder