20 Ocak 2023

Kelebeğin Ateşi Güven Konur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,6 TL
Yazarı: Güven Konur
Çevirmen: Güven Konur

Kelebeğin Ateşi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Güven Konur olan ve Sinada Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Kelebeğin Ateşi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kelebeğin Ateşi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kelebeğin Ateşi TIKLA PDF İNDİR !

Kelebeğin Ateşi Yazarı Kimdir ?

Kelebeğin Ateşi yazarı Güven Konur 'dır. Güven Konur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kelebeğin Ateşi PDF indir oku

Kelebeğin Ateşi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sinada Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kelebeğin Ateşi TIKLA PDF İNDİR !

Kelebeğin Ateşi TIKLA PDF İNDİR !

"Aşkı sabrın bir meyvesi sanırdım.
Öğrendim ki; Sabır, aşkın en büyük kölesiymiş."
Her gece farklı bir hikâyenin esiri oluruz. Dinlediklerimizden çok, dinleyemediklerimiz de yoruluruz. Açık kalan onlarca yaramız olmasına rağmen bir diğerini biz açarız. "AŞK" açtığım en güzel yaralardandır. İçiniz cayır cayır yanarken, teniniz buz kestiğinde, nefes almanın yaşamak olmadığını anlarsınız.
Zaman, insana çok şey kattığı gibi bizlerden birçok şeyi de söküp almıştır. Aşkın uçsuz bucaksız özgürlüğünün kucağında kendimizi kaybetmişken; bize ait olmayan bir benlik, vücudumuzun her milimine bir gölge gibi saklanmıştır. Ruhumuzun derinliklerinde kendimizi aramak yerine, kulağımıza fısıldanan aşka kendimizi bırakalım. Çünkü aşk, gökyüzünü esir aldığı gün gökkuşağını özgür bırakacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Kelebeğin Ateşi TIKLA PDF İNDİR !Kelebeğin Ateşi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kelebeğin Ateşi, Güven Konur

Yorum Gönder