17 Ocak 2023

Karga Ve Turunçgil Murat Taşdemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Murat Taşdemir
Çevirmen: Murat Taşdemir

Karga Ve Turunçgil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Taşdemir olan ve 5 Şubat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karga Ve Turunçgil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karga Ve Turunçgil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karga Ve Turunçgil TIKLA PDF İNDİR !

Karga Ve Turunçgil Yazarı Kimdir ?

Karga Ve Turunçgil yazarı Murat Taşdemir 'dır. Murat Taşdemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Karga Ve Turunçgil PDF indir oku

Karga Ve Turunçgil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 5 Şubat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karga Ve Turunçgil TIKLA PDF İNDİR !

Karga Ve Turunçgil TIKLA PDF İNDİR !

Bizlerin dünyada kirli bir şekilde yaşamak için yarattığımız değerlerin, manevi ve ruhsal değerlerle sorgulandığı fantastik bir roman.

Turunçgil 27 yaşında bir delikanlıdır. Yaşadığı dünyanın ve kirletilmiş bütün duyguların içerisinde hiç beklemediği ve anlam veremediği şekilde Karga'nın da yardımıyla gri tanrılara karşı savaş vermeye başlamıştır. Islak bir dünyada yılan balıklarına karşı başlayan savaşı antik Japonya döneminde Güneş Tanrısı Amaterasu'ya kadar uzanmaktadır.

Hayalperestliğin içerisinde etik değerlerin, insan evrimi ve aşkın anlatıldığı bir dünyanın kapılarını sonuna kadar serinin birinci kitabıyla açıyoruz.

"Sen kargasın ve benim için geldin. Belki de benim için yaratıldın. Şu an burada olanlar, olması gerekenler. Sen kargasın ve beni kurtarmaya geldin."

(Tanıtım bülteninden)

Karga Ve Turunçgil TIKLA PDF İNDİR !Karga Ve Turunçgil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Karga Ve Turunçgil, Murat Taşdemir

Yorum Gönder