16 Ocak 2023

Karanlığa Başkaldırı Berk Yüksel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,43 TL
Yazarı: Berk Yüksel
Çevirmen: Berk Yüksel

Karanlığa Başkaldırı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berk Yüksel olan ve Akılçelen Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlığa Başkaldırı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığa Başkaldırı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığa Başkaldırı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Başkaldırı Yazarı Kimdir ?

Karanlığa Başkaldırı yazarı Berk Yüksel 'dır. Berk Yüksel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karanlığa Başkaldırı PDF indir oku

Karanlığa Başkaldırı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akılçelen Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığa Başkaldırı TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığa Başkaldırı TIKLA PDF İNDİR !

"Gökler karışmaz aklın işine!"

- Dante -

Yazar Berk Yüksel, Ana Tanrıça Serisi'nin ikinci romanı olan Karanlığa Başkaldırı'da okuyucuyu gizemin derinliklerine sürüklüyor. Martin Luther, Francis Bacon, Nostradamus, Leonardo Da Vinci, Mediciler, Gül-Haç Kardeşliği, Johann Valentin Andreae, Paracelsus, Fama Fraternitatis, Dante, Shakespeare, Şövalyeler derken bu gizemli macera, okuyucunun elinden bırakamayacağı bir tarihi dönem romanı haline dönüşüyor.

Berk Yüksel'in altıncı kitabı olan bu romanda, aydınlığın karanlığa karşı verdiği mücadele tarihin bu kesitinde iki ana kahramanın gözünden yansıtılıyor. "Mücadelen kadar varsın!" diyor yazar. Taassup ve dogmanın ve her devrin hegemonlarının ışığı hapsetme, aklı ve bilgiyi sınırlama çabasının prangalarını kıran ve karanlığa meydan okuyan "Kahramanlar" insanlığa ümit oluyor...

Karanlığın suratına şöyle haykırılıyor:

Ya varoluşa saygı duy ya da karşı çıkışı kabul et!

"Bilginin yokluğunda, ışığı getirenden karanlıklar gibi korkulur!"

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlığa Başkaldırı TIKLA PDF İNDİR !Karanlığa Başkaldırı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karanlığa Başkaldırı, Berk Yüksel

Yorum Gönder