21 Ocak 2023

Kaotik Nesir İbrahim Algan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: İbrahim Algan
Çevirmen: İbrahim Algan

Kaotik Nesir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Algan olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaotik Nesir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaotik Nesir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaotik Nesir TIKLA PDF İNDİR !

Kaotik Nesir Yazarı Kimdir ?

Kaotik Nesir yazarı İbrahim Algan 'dır. İbrahim Algan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Anlatı türündedir.

Kaotik Nesir PDF indir oku

Kaotik Nesir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaotik Nesir TIKLA PDF İNDİR !

Kaotik Nesir TIKLA PDF İNDİR !
Kaosun anlığı;
Var oluşunu kendi zamansalı içinde ortaya koyarken; insanı ürperten bilinmezliği ile kimi zaman umutsuzluğa sürükler. İstencini sorguladığımızda; yaşanıp bitse, bir öteki geçmiş olsa da; insana bıraktığı izleri silmek, insanı nasıl bir duruma sürüklediği, nasıl bir edimde, etkisinde dönüştürdüğü durumun tespiti, örgün karmaşası ile öylece kolay algılana bilir, çözümlene bilir bir olgu değil.

Kaosun kimliği;
Onu tanımlamaya çalışmak, ona kişilik katmak; geçmişten şimdiye ve de daha ileri de sorgulayıp tanımak ne kadar mümkün?

Nedensel kaos;
O hiçbir zaman açık, net olmamıştır. Çünkü iblisin bütün karakterini bünyesinde barındırır; onun ahlakının, alışkanlıklarının argümanları, davranışlarında toplanmıştır. Nedensel, dürüst, açık yürekle hiçbir zaman barışık değildir.

Kaosun bireyi;
Ne türde, ne biçimde kimlikleşmişse; o ne kadar çoğalıp, kitleselleşmişse de kendini karmaşık durumların olgusalı var edip, elde ettiği her küçük güçle yapacağı en güzel eylem; Zulüm ve Sömürüdür.

Tanıtım Yazısı'ndan



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Kaotik Nesir TIKLA PDF İNDİR !Kaotik Nesir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Anlatı
Etiketler; Edebiyat, Anlatı, Kaotik Nesir, İbrahim Algan

Yorum Gönder