17 Ocak 2023

İşlenmiş Aşka Mektuplar Ferhat Uludere Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,51 TL
Yazarı: Ferhat Uludere
Çevirmen: Ferhat Uludere

İşlenmiş Aşka Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ferhat Uludere olan ve Çitlembik Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İşlenmiş Aşka Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İşlenmiş Aşka Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İşlenmiş Aşka Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

İşlenmiş Aşka Mektuplar Yazarı Kimdir ?

İşlenmiş Aşka Mektuplar yazarı Ferhat Uludere 'dır. Ferhat Uludere yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İşlenmiş Aşka Mektuplar PDF indir oku

İşlenmiş Aşka Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çitlembik Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İşlenmiş Aşka Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

İşlenmiş Aşka Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !
Yalnızlıktan bıkmış ve yalnızlıklarını bazen tanımadıkları insanlarla, bazen de roman kahramanları ya da hayallerle gidermeye çalışan insanlar ile, bundan tamamen vazgeçmiş insanların hikayeleri... Arka planda çalan Nick Cave şarkılarının karanlığını gerçek hayatta yaşayan insanların bu hikayelerinde, aşk ve ölüm tüm yoğunluklarıyla ve iç içe yaşanıyor. İçlerinde derin fırtınalar kopan yalnızlar ve kişiliğinin kendi yıkıcılığıyla barışık olmaya çalışanların arasında kalmış, umutlar ve umutluların da unutulmadığı bu on öykü ve iki deneme, hayal gücünün sınırlarını zorlamadan edemiyor. Bazen mutlulukla gülümseyeceğiniz, bazen kahramanlar için üzüleceğiniz, bazen de 'Bu nasıl oluyor?' diyebileceğiniz bu hikaye ve kahramanlarla tanışmaya hazır mısınız?



Sayfa Sayısı: 114

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çitlembik Yayınları İşlenmiş Aşka Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

01.12.2008

teşekkürler ferhat uludere

Ortaokul arkadaşım...Eline, emeğine sağlık çok güzel bir eser. Başarılarının devamını dilerim...

İşlenmiş Aşka Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İşlenmiş Aşka Mektuplar, Ferhat Uludere

Yorum Gönder