17 Ocak 2023

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası Mürvet Sarıyıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Mürvet Sarıyıldız
Çevirmen: Mürvet Sarıyıldız

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mürvet Sarıyıldız olan ve Sayfa 6 yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası TIKLA PDF İNDİR !

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası Yazarı Kimdir ?

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası yazarı Mürvet Sarıyıldız 'dır. Mürvet Sarıyıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası PDF indir oku

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sayfa 6 yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası TIKLA PDF İNDİR !

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası TIKLA PDF İNDİR !
Rüyaların mimarı Koca Sinan...

Rüyalarından korkan bir adam, rüyalarının peşinden gidebilir mi?

...Nehir dolup taştığında aşk da coşar! Aşk ise bana göre tenden geçmedir! Aşk, bedeni aşıp ruhların ruh dünyasında bir olmasıdır. Bir olmayı başaran ruhları ise ancak ölüm ayırır.Aşkı bulanlar sadece rüyalarının peşinden gidenlerdir.

Lale ve Serkan, Sinan Araştırma Merkezi için çalışan iki araştırmacıdır. Onları bir araya getiren şey Mimar Sinan'ın kayıp kafatasının izini sürmek ve bu sır perdesini ortadan kaldırmaktır. Yaptıkları araştırma onları Mimar Sinan'ın gizemlerle dolu hayatında tarihi bir yolculuğa çıkaracak, eserlerindeki sırlara ve Yakup'un Merdiveni'yle arasındaki gizli bağlantıya götürecektir.

Hayatını kâbusa çeviren rüyaların peşinden giden Philip ise eski sevgilisi Sandra'yla birlikte kendini hayallerinin şehri İstanbul'da bulur, yolları yedi tepeli kentte Lale ve Serkan'la kesişir. Rüyaların mimarı Koca Sinan'ın izlerini sürerken aşkın koridorlarında kaybolan bu dört arkadaşı Mimarın Merdiveni adlı tehlikeli bir tarikatın müritleriyle girecekleri amansız bir mücadele beklemektedir…İki Cami Arasında Aşk 2 "Kayıp Kafatası", modern zamanda Mimar Sinan ekseninde filizlenen modern aşkların, rüyalardaki sırların ve aşka çıkan zorlu basamakların hikâyesi...



Sayfa Sayısı: 190

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sayfa 6 İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası TIKLA PDF İNDİR !

27.03.2015

begenmedim

Kitabi cok heycanla okudum fakat sonunu hic begenmedim olaylar tam anlamiyla acikliga kavusmadan kitap bitti. serkanla lalenin aski sayfalarca yazilmasina ragmen kitabin sonunda asiklara noldu Belirtilmems kafamda cok sorularla kitabi bitirdm..


13.01.2014

olmamış...

Maalesef üzülerek bu eleştiriyi yazıyorum ilk kitap tarih ve aşkı bir arada anlatan kısa ama güzel insanı içine çeken bir kitaptı  ne yazık ki ikinci kitabın ilk kitapla hiç alakası yok.İlk kitabın adıyla devamı tarzında gibi bir kitap izlenimi var fakat içeriği boş bir türlü ne anlatılmak istendiğine karar verilememiş gibi.Giriş gelişme ve sonuç bölümleri arasında bir bağ yok ne doğru düzgün tarih ne de doğru düzgün aşk anlatılmış.


25.10.2013

Güzel Bir Eser

İki Cami Arasında Aşk adlı kitap ilk yayınlanan ve benim de ilk okuduğum kitabıydı.Tarihe dair bilmediğimiz birçok bilgiyi bu kitaplar sayesinde öğrenmiş oluyoruz.Antik Kentte Aşk ve Taç Mahal adlı eserleri de şahane.Herkese tavsiye ediyorum.İki Cami Arasında Aşk 2 kitabını okuduktan sonra Mimar Sinan´a olan hayranlığım bir nebze daha arttı.Artık gerçek bir Mimar Sinan Hayranıyım ! Teşekkürler Mürvet Sarıyıldız ve İdefix :)

İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, İki Cami Arasında Aşk 2 - Kayp Kafatası, Mürvet Sarıyıldız

Yorum Gönder