26 Ocak 2023

Hüzünlü Özgürlük Laurent Mignon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,0 TL
Yazarı: Laurent Mignon
Çevirmen: Laurent Mignon

Hüzünlü Özgürlük indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Laurent Mignon olan ve Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hüzünlü Özgürlük eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hüzünlü Özgürlük ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hüzünlü Özgürlük TIKLA PDF İNDİR !

Hüzünlü Özgürlük Yazarı Kimdir ?

Hüzünlü Özgürlük yazarı Laurent Mignon 'dır. Laurent Mignon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Hüzünlü Özgürlük PDF indir oku

Hüzünlü Özgürlük indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hüzünlü Özgürlük TIKLA PDF İNDİR !

Hüzünlü Özgürlük TIKLA PDF İNDİR !
Yahudi edebiyatı ve düşüncesi, her zaman her tür sınırı sorgulamak zorunda olmuştur. Hüzünlü Özgürlük'teki yazılar, bu sorgulamaya çeşitli açılardan katkıda bulunmuş bazı edebiyatçıları, düşünürleri ve din adamlarını tanıtıp irdeliyor.

Bu kitap, okurları Philadelphia'dan Tel Aviv'e ve Lüksemburg'dan İstanbul'a sürükleyip onları Samuel Hirsch, Moyşe Nadir, Marc H. Ellis, Yona Wallach, Mahir Ruso ve daha niceleriyle tanıştıracak. Özgür ama birçok bakımdan hüzünlü bir yolculuk…

Laurent Mignon, Oxford Üniversitesi'nin Şarkiyat Fakültesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı kürsüsünün başında. St. Antony Koleji üyesidir. Araştırma alanları, Modern Türk edebiyatı ve düşüncesi, Türkiye'nin azınlık edebiyatları, sosyalist edebiyat, Türk edebiyatında Yahudi-Hıristiyan öğeleri ve modern Yahudi düşüncesini kapsıyor 2002 - 2011 yılları arasında Bilkent Üniversitesi'nde Türk Edebiyatı Bölümü'nde öğretim üyesi olarak çalıştı. Yapıtları arasında Lettres de Turquie et d'ailleurs, Ana Metne Taşınan Dipnotlar adlı incelemeleri ve de Pierres et poètes başlıklı şiir kitabı var.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 176

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş. Hüzünlü Özgürlük TIKLA PDF İNDİR !Hüzünlü Özgürlük TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Hüzünlü Özgürlük, Laurent Mignon

Yorum Gönder