22 Ocak 2023

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yakup Kadri Karaosmanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,23 TL
Yazarı: Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Çevirmen: Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yazarı Kimdir ?

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu 'dır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu PDF indir oku

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !

Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !
İlk hikayelerinde bireysel mutsuzluğu, karamsarlığı işlerken büyük ölçüde Fransız yazarı Guy de Maupassant'dan etkilenen, savaş gibi toplumsal felaketlerin karşısında ruhsal bakımdan çökmüş ya da saplantılı aşklar ve tutkular nedeniyle kendini toplumun dışına itmiş bireylerin acılı yaşamını konu edinen Yakup Kadri, Maupassant'ın mutsuz kahramanlarının bizim toplumumuzda da yaşamakta olduğunu savunur. Bu anlayışı değişmese bile yıllar sonra yazacağı ve Milli Mücadele insanlarını konu edinen hikayelerinde koyu karamsarlıktan bir ölçüde uzaklaşacak ve daha umutlu tipler çizecektir.



Sayfa Sayısı: 164

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Hikayeler- Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Yorum Gönder