27 Ocak 2023

Hercule'ün On İki Görevi Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Agatha Christie

Hercule'ün On İki Görevi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hercule'ün On İki Görevi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hercule'ün On İki Görevi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hercule'ün On İki Görevi TIKLA PDF İNDİR !

Hercule'ün On İki Görevi Yazarı Kimdir ?

Hercule'ün On İki Görevi yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Hercule'ün On İki Görevi PDF indir oku

Hercule'ün On İki Görevi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hercule'ün On İki Görevi TIKLA PDF İNDİR !

Hercule'ün On İki Görevi TIKLA PDF İNDİR !
Dış görünümüyle Hercule Poirot'nun mitolojik Yunan kahramanı Herkül (Hercule) ile uzaktan yakından bir benzerliği yoktu. Fakat bu zeki dedektif de Herkül gibi toplum içinde meydana gelen tatsız olayların sorumlularını bulup yakalamakta ustaydı.
Emekli olmasına yakın, on iki vakanın çözümünü üstlenen Poirot, tarihte işlenmiş suçlardan çıkarımlar yapıp becerilerini kahramanca kullanarak olayları çözümleyebilecekti.



Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Hercule'ün On İki Görevi TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2020

.

Merakla okumayı beklediğim bir kitap


09.04.2019

Harika

Klasik bir Poirot zekası ama insanı her defasında şaşırtan bir mükemmellikle yine karşımızda. Tavsiye ediyorum


07.10.2018

Güzel

12 kısa, öz, dahice planlanmış öykü. Çözümler güzel ve tatmin edici. Nabzı veya merakı "On Küçük Zenci" gibi limitlerde tutan bir kitap değil, o amaçla başlanmamalı. Agatha sevenler okumalı.

Hercule'ün On İki Görevi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Hercule'ün On İki Görevi, Agatha Christie

Yorum Gönder