27 Ocak 2023

Hayalet İzler Alanna Knight Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,9 TL
Yazarı: Alanna Knight
Çevirmen: Alanna Knight

Hayalet İzler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alanna Knight olan ve Bilge Kültür Sanat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayalet İzler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayalet İzler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayalet İzler TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet İzler Yazarı Kimdir ?

Hayalet İzler yazarı Alanna Knight 'dır. Alanna Knight yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hayalet İzler PDF indir oku

Hayalet İzler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilge Kültür Sanat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayalet İzler TIKLA PDF İNDİR !

Hayalet İzler TIKLA PDF İNDİR !
İskoçyanın en meşhur dedektiflerinden Başmüfettiş Jeremy Faronun kızı Rose McQuinn çocukluk aşkı Danny McQuinnin peşinden Amerikaya gidip onunla evlenir. Birlikte geçirdikleri on yılın ardından Dedektif Danny McQuinn bir daha dönmemek üzere ortadan kaybolur. Rose, kocasının öldüğünden emin olmasa da güvenliği için İskoçyaya dönüp kendine yeni bir hayat kurmaya karar verir.
Haziran 1897. Edinburgh, İskoçya. Kraliçenin tahta çıkışının altmışıncı yıldönümünün heyecanı tüm ülkeyi sarmıştır. Polis, kraliçeye yönelik olası bir suikast girişimine karşı geniş güvenlik önlemleri almaktadır. Bugün aynı zamanda Gizlilik Garantili Bayan Dedektif Rose McQuinnin düğün günü olacaktır. Roseun yaşadığı trajik olayların üzerinden üç sene geçmiştir ve Rose şimdi kendisi gibi bir dedektif olan Jack Macmerry ile evlenmek üzeredir. Ne var ki eski kocasıyla ilgili korkunç bir şüphe bu yeni hayatının üzerine kara bir bulut gibi çökecektir: Öldü zannedip ardında bıraktığı büyük aşkı yoksa yaşıyor mudur? Peş peşe gelen iki ölüm onu büsbütün bu şüphenin esiri yapacaktır. ...



Sayfa Sayısı: 300

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilge Kültür Sanat Hayalet İzler TIKLA PDF İNDİR !Hayalet İzler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hayalet İzler, Alanna Knight

Yorum Gönder