19 Ocak 2023

Hani Kardeştik Nazmi Gökçeli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Nazmi Gökçeli
Çevirmen: Nazmi Gökçeli

Hani Kardeştik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nazmi Gökçeli olan ve Chiviyazıları Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hani Kardeştik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hani Kardeştik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hani Kardeştik TIKLA PDF İNDİR !

Hani Kardeştik Yazarı Kimdir ?

Hani Kardeştik yazarı Nazmi Gökçeli 'dır. Nazmi Gökçeli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hani Kardeştik PDF indir oku

Hani Kardeştik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Chiviyazıları Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hani Kardeştik TIKLA PDF İNDİR !

Hani Kardeştik TIKLA PDF İNDİR !

Yorgi, cenazede konuştuklarını hatırladı. 'Evet, cenazede o sözleri söyledim. Olup bitenleri anlatacak başka söz bulmak da hâlâ zorlanıyorum. Keşke aramızda olsaydı. O gür sesiyle, Hoş Geldin Kardeşim! diyerek boynuma sarılsaydı… Bir yerlerde palanlar yapıyorlar, kardeşleri birbirine düşürüyorlar. Onca acı, onca gözyaşı geride çok tortu bırakıyor, bir de bakıyorsun, kardeşlik köprüleri atılıyor… Sen, ben ne dersek diyelim, plan yürüyor!'

Emperyalistlerin ülkeyi işgal planlarının odak noktası olan azınlıklar… Bir zamanlar kardeşlik türkülerinin söylendiği, birlikte yaşamanın oluşturduğu komşuluk ilişkileri, farklı kültürlerin barış içinde sürdükleri hayatlar ve bu ortaklığın savaşla birlikte düşmanlığa dönüşmesi… Yazar Nazmi Gökçeli 'Hani Kardeştik' ile dostluğun düşmanlığa dönüşmesini sorguluyor ve yaşanan duygulara, en çok acıları anlatıyor bize bu kitabın satırlarında.

(Tanıtım Bülteninden)

Hani Kardeştik TIKLA PDF İNDİR !Hani Kardeştik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hani Kardeştik, Nazmi Gökçeli

Yorum Gönder