23 Ocak 2023

Hakk'a Sığındık Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Hüseyin Rahmi Gürpınar

Hakk'a Sığındık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hakk'a Sığındık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hakk'a Sığındık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hakk'a Sığındık TIKLA PDF İNDİR !

Hakk'a Sığındık Yazarı Kimdir ?

Hakk'a Sığındık yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Hakk'a Sığındık PDF indir oku

Hakk'a Sığındık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hakk'a Sığındık TIKLA PDF İNDİR !

Hakk'a Sığındık TIKLA PDF İNDİR !
Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Hakk'a Sığındık romanı, ana kahramanının polis olduğu doğalcı toplumsal polisiye romanlarındandır; yazarın yoksulların kendi sırtlarından zengin olanlara duyduğu kinden, boş inançların dolandırıcılıklara yol açmasına dek hemen bütün Gürpınar temalarını bir arada içeren bu roman; yürek burkan betimlemeleri, heyecanlı ve merak uyandırıcı anlatımı, canlı, gerçekçi kahramanlarıyla dikkati çekmektedir. Gürpınar'ın bütün roman ve öykülerinde olduğu gibi...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Özgür Yayınları Hakk'a Sığındık TIKLA PDF İNDİR !Hakk'a Sığındık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Hakk'a Sığındık, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder