15 Ocak 2023

Güzeran Sadık Yalsızuçanlar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,08 TL
Yazarı: Sadık Yalsızuçanlar
Çevirmen: Sadık Yalsızuçanlar

Güzeran indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sadık Yalsızuçanlar olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güzeran eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güzeran ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güzeran TIKLA PDF İNDİR !

Güzeran Yazarı Kimdir ?

Güzeran yazarı Sadık Yalsızuçanlar 'dır. Sadık Yalsızuçanlar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Güzeran PDF indir oku

Güzeran indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güzeran TIKLA PDF İNDİR !

Güzeran TIKLA PDF İNDİR !
Bir iz sadece. çoğalmayan bir sessiz oysa. Akıcı değil sızıcı hiç değil .bir iz gibi ayrılmış. geçince bazen biliniyor , duyuluyor bazen .seziliyor oysa . Hep geçiyor ve görülmüyor. bir uyku . Düş gibi geçiyor. rüzgar gibi savruluyor.sonsuz saninca hiçliğe düşüyor.uykuyla uyaniklik arasinda iri beyaz bir kuş geliyor. seni alıp dünyanin bir hardal tanesi gibi küçüldüğü yere çikariyor. orada seni bekleyen , senin beklediğin bir dağ var.

Deneme ,araştırma.Roman ve senaryo gibi birçok yazı alanında önemli çalışmaları bulunan , özellikle öykü alanında yapmış olduğu çalışmalarla tanınan ve eserlerinin bir kismi dünya dillerine çevrilen sadik yalsizuçanlar , 'hiç 'adlı eseriyle okuyucunun hiç ve hiçlik kavramları üzerine düşünmesine zemin kazandırırken , ayni zamanda kahramanların düşünce dünyaları üzerinden sürdürdüğü keşfi , manevi , bir ilhama dönüştürüyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 78

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık Güzeran TIKLA PDF İNDİR !Güzeran TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Güzeran, Sadık Yalsızuçanlar

Yorum Gönder