16 Ocak 2023

Gözleri Muhacir İhsan Tevfik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,02 TL
Yazarı: İhsan Tevfik
Çevirmen: Vedat Akdamar

Gözleri Muhacir indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İhsan Tevfik olan ve Artshop Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gözleri Muhacir eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gözleri Muhacir ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gözleri Muhacir TIKLA PDF İNDİR !

Gözleri Muhacir Yazarı Kimdir ?

Gözleri Muhacir yazarı İhsan Tevfik 'dır. İhsan Tevfik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Gözleri Muhacir PDF indir oku

Gözleri Muhacir indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artshop Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gözleri Muhacir TIKLA PDF İNDİR !

Gözleri Muhacir TIKLA PDF İNDİR !
Bir göçün anlamını ve tarihini en iyi istatistikler değil yürekler, vicdanlar ortaya koyar. İstenildiği kadar rakamlara, birtakım verilere bakılsın göçenlerin acıları, kimlikleri, ruhları yansımaz oralara. Geride bırakılan memlekete dair acı-tatlı hatıralar yaşlı ve bilge ağaçların koyu gölgesinde anımsanır. Artık uzaklarda kalmış 'memleket'i hatırladıkça muhacir yüreklerde katlanan acılar, hüzünlü bakışlarda yeniden biçimlenir. Derin ve büyük acılardan kendilerine miras göçmen yürekleri, muhacir bakışları vardır yollara zorunlu düşenlerin. Ve o bakışın insana neler söylediğini hiçbir tarihsel kitap tam olarak dile getiremez. Ancak ve ancak şiirdir; yüreği, bedeni göçmen ve 'gözleri muhacir' olanları anlatabilecek olan.

gözleri muhacir / namı diğer sabır
eli kapının tokmağında
gözleri kanatlıkapı'dan yana
bekler..bekler..bekler..
bir ünleme, bir türkü
bir anadol'dan bir urumeli'nden yana

gayrı ne söylese
ne yana baksa
gözleri muhacir
eli kapının tokmağında
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 80

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artshop Yayıncılık Gözleri Muhacir TIKLA PDF İNDİR !Gözleri Muhacir TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Gözleri Muhacir, İhsan Tevfik

Yorum Gönder