15 Ocak 2023

Gece Yarısı Anlatımları Hacı Aslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Hacı Aslan
Çevirmen: Hacı Aslan

Gece Yarısı Anlatımları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hacı Aslan olan ve Karina Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece Yarısı Anlatımları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece Yarısı Anlatımları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece Yarısı Anlatımları TIKLA PDF İNDİR !

Gece Yarısı Anlatımları Yazarı Kimdir ?

Gece Yarısı Anlatımları yazarı Hacı Aslan 'dır. Hacı Aslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Gece Yarısı Anlatımları PDF indir oku

Gece Yarısı Anlatımları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karina Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece Yarısı Anlatımları TIKLA PDF İNDİR !

Gece Yarısı Anlatımları TIKLA PDF İNDİR !

"Şiir, insanın konuşamadıklarını, suskularının gölgesinde konuşurken anlatamadıklarını kelimeler sayesinde anlamlar yükleyip konuşturmak, konuşturdukça da fetihler yapmaktır. Şiir, gönülleri fethetmektir. Şiir, dostun kapısı gibi çalmadan gönüllere girmek, girdikten sonra da mindersiz kalkmamaktır. Hesapsızca harcanan bir hayatın keşkeleri… Anlamsızca duyulan yürek yangınlarının anlamlı haykırışları velhasılıkelam, almadan verebilmenin sonsuz hazzı…
Gülü bülbüle âşık edip sonra da o yolda helak etmenin, acılara boğup, bu acılardan haz duymanın ve birkaç mısrayla sevdiğinden medet ummanın dürbünle bakışıdır.
Hayata meydan okumaktır, kâğıtlara ağlayıp, ağladığını gizledim sanıp, alenen hıçkırıklarını sonradan görmektir. Şiir bence insanın avukatıdır."
Hacı Aslan

"Seninle yazılır en güzel duyguSeninle bölünür en tatlı uyku,İstiklal marşımı yazan bir şairdiÜlkemin milli marşı sendin şiir."

(Tanıtım Bülteninden)

Gece Yarısı Anlatımları TIKLA PDF İNDİR !Gece Yarısı Anlatımları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Gece Yarısı Anlatımları, Hacı Aslan

Yorum Gönder