24 Ocak 2023

Fırlama Profesör Richard Russo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,25 TL
Yazarı: Richard Russo
Çevirmen: Fezal Gülfidan

Fırlama Profesör indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Richard Russo olan ve Galata yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Fırlama Profesör eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Fırlama Profesör ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Fırlama Profesör TIKLA PDF İNDİR !

Fırlama Profesör Yazarı Kimdir ?

Fırlama Profesör yazarı Richard Russo 'dır. Richard Russo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Fırlama Profesör PDF indir oku

Fırlama Profesör indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Galata yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Fırlama Profesör TIKLA PDF İNDİR !

Fırlama Profesör TIKLA PDF İNDİR !
"Okuduğum en komik ciddi kitap…" ¾Tom De Haven, New York Times Book Reviw
Ah, orta yaş. Sorgulanan hayatlar. Pişmanlıklar. Mizah ve kırık kalpler. Hayatı ciddiye almayı reddeden bir profesör… Okurken gülmekten katılacağınız, hayatın içinden insanları anlatan bir kitap. Mükemmel mizah dozuyla güldürürken yoğun duyguları da canlı tutuyor.
Hank Deveraux, küçük bir Amerikan üniversitesindeki İngilizce Bölümünün zoraki başkanı. Aynı hafta içinde kızgın bir meslektaşı burnunu yaralıyor, karısının dekanla ilişkisi olduğunu hayal ediyor, genç güzel bir asistanın ona asıldığını düşlüyor ve kampustaki kazları öldürme tehdidiyle yerel televizyonun gündemine oturuyor.
"Russo'nun romanının tam ortasında alaycı, kocaman bir yürek çarpıyor." ¾The New Yorker
"Russo usta bir sanatçı... Romanında… Dickens'ın pırıltısı, John Irving'in şiirsel hafifliği var." ¾Boston Globe
"Zengin bir roman. Yakın geçmişin hatırda kalan bütün romanlarından daha keskin bir dil…"Time Out



Sayfa Sayısı: 488

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Galata Fırlama Profesör TIKLA PDF İNDİR !

22.08.2007

Başlık

Bu kitapla ilgili özellikle söylemek istediğim şey bence adı çok alakasız çevrilmiş. Kitapta hiç bir fırlamalık falan yok. Tabii eğer profesörler ciddi adamlardır, ancak bu kadar fırlama olabiliyorlar deniyorsa olabilir. Ayrıca kitabın konusu da çok sıradan olayları içeriyor, her ne kadar karakterler çok ilginç olsa da... Anlattığı şeyler için de fazlasıyla uzun. Bana bütçe vermediler ben de arada kaldım, bu arada ailemle de sorunlarım vardı da diyebilirdi...

Fırlama Profesör TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Fırlama Profesör, Richard Russo

Yorum Gönder