18 Ocak 2023

Esrik Ayhan Altay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,95 TL
Yazarı: Ayhan Altay
Çevirmen: Ayhan Altay

Esrik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayhan Altay olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Esrik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Esrik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Esrik TIKLA PDF İNDİR !

Esrik Yazarı Kimdir ?

Esrik yazarı Ayhan Altay 'dır. Ayhan Altay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Esrik PDF indir oku

Esrik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Esrik TIKLA PDF İNDİR !

Esrik TIKLA PDF İNDİR !
1951 doğumlu Şiirleri Türk Dili, Ardıç Kuşu, Batıses, İzmir İzmir, Kum gibi dergilerinde yayınlandı. 2002 yılı sonlarında İzmir'deki bazı sanatçıların "dumansız buluşmalar" adını verdikleri toplantılarına katılmaya başladı.

2006 yılından bu yana İstanbul'da bölgesel olarak yayınlanan günlük Gerçek gazetesinde, 2014 yılından itibaren de Gerçek'in de katıldığı Gazete İstanbul'da haftada bir gün köşe yazıları yazmakta.

Ayhan Altay, Esrik ile; "bir düş gemisi dün gece," "bir düş ülkesine taşıdı beni" "Aldı, götürdü beni haram gençliğime." Düşlerinden çok çekmiş olmalı ki; Sevgi ile büyütmüş düşlerini bazen toprağa ekmiş, Bazen, "Hüznün akşamlarına kapatmış." Düşlerini güzele yatırmış ara sıra. Kim vurduya gitmişliği de var. Bazen "Kara namlular kapatmış ak düşlerini." Yine de izin vermemiş. "Hazanların alıp götürmesine ak düşlerini."
-Cebrail Sürücü-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Heyamola Yayınları Esrik TIKLA PDF İNDİR !Esrik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Esrik, Ayhan Altay

Yorum Gönder