21 Ocak 2023

Ege’de Yanan Gül İbrahim Kiraz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: İbrahim Kiraz
Çevirmen: İbrahim Kiraz

Ege'de Yanan Gül indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İbrahim Kiraz olan ve Karamuk Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Ege'de Yanan Gül eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ege'de Yanan Gül ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ege'de Yanan Gül TIKLA PDF İNDİR !

Ege'de Yanan Gül Yazarı Kimdir ?

Ege'de Yanan Gül yazarı İbrahim Kiraz 'dır. İbrahim Kiraz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ege'de Yanan Gül PDF indir oku

Ege'de Yanan Gül indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karamuk Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ege'de Yanan Gül TIKLA PDF İNDİR !

Ege'de Yanan Gül TIKLA PDF İNDİR !

Ayşe Ege'nin en güzel kızıdır. 15 yaşında Kara Mehmet'in oğlu Mehmet'i sever. Mehmet de onu. Birinci Dünya Savaşı başlar, Mehmet'i askere alırlar. Çanakkale Savaşı'na katılır. Beş yıl sonra Ege Bölgesi Yunanlılar tarafından işgal edilir. Yunan Yüzbaşı Niko, Ayşe'yi zorla kaçırır. Ayşe'nin yaşadığı acı olaylar, belki de dünyanın hiçbir yerinde yaşanmamıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Ege'de Yanan Gül TIKLA PDF İNDİR !Ege'de Yanan Gül TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ege'de Yanan Gül, İbrahim Kiraz

Yorum Gönder