20 Ocak 2023

Dramatik Bahar - 2015 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Dramatik Bahar - 2015 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Sıfırdan Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dramatik Bahar - 2015 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dramatik Bahar - 2015 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dramatik Bahar - 2015 TIKLA PDF İNDİR !

Dramatik Bahar - 2015 Yazarı Kimdir ?

Dramatik Bahar - 2015 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Dramatik Bahar - 2015 PDF indir oku

Dramatik Bahar - 2015 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sıfırdan Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dramatik Bahar - 2015 TIKLA PDF İNDİR !

Dramatik Bahar - 2015 TIKLA PDF İNDİR !


Yazarlar; Feyza Zeybek, Gülşah Özdemir Koryürek, Güzin ve Erdal Özyağcılar, Gülsüm Cengiz, Hasan Erkek, Nurhan Tekerek, Volkan Özgömeç, Erhan Özçelik, Nazif Uslu, Tamer Levent, Burhan Gün, Azade Küçükaycan, Kerem Kurdoğlu, Mesut Şenol, Ayhan Yeşiltaş, Burçak Dilekli, Volga Yılmaz Gümüş, Şirin Öten, Ünal Akpınar ve Özdemir Nutku.

Derneği'nin süreli yayını olarak yayın hayatına başlayan Dramatik Dergisi, uzun bir aradan sonra yeniden okuyucuları ile buluşuyor. Sıfırdan Yayınları'nın işbirliği ile tiyatro yazıları seçkisi olarak yayınlanmaya başlanan Dramatik, yeni tasarımı ve zenginleşen içeriği ile ülkemizdeki tek oyun yazarı ve çevirmen örgütü olan Oyun Yazarları ve Çevirmenleri Derneği'nin alanındaki tek dergisi olmayı sürdürüyor.

Bahar 2015 seçkisinin dosya konuları usta tiyatrocu Haşmet Zeybek ve Sansür-Otosansür kavramları. (Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 125

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sıfırdan Yayınları

Dramatik Bahar - 2015 TIKLA PDF İNDİR !Dramatik Bahar - 2015 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Dramatik Bahar - 2015,

Yorum Gönder