24 Ocak 2023

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı Emanuel Berman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Emanuel Berman
Çevirmen: Emanuel Berman

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emanuel Berman olan ve Bağlam Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı TIKLA PDF İNDİR !

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı Yazarı Kimdir ?

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı yazarı Emanuel Berman 'dır. Emanuel Berman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı PDF indir oku

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bağlam Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı TIKLA PDF İNDİR !

Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı TIKLA PDF İNDİR !
'Diğer' sözcüğü 'Öteki'yi andırıyor elbette. Ama öteki dediğimizde yaşadığımız sürecin dışında bir şeyi ima etmekteyiz. Her ne kadar ortak niteliklere sahip olsa ve her ne kadar onu içselleştirsek de onu tamamen içimize kabul etmediğimizi ve sadece iyi ya da kötü, sakinleştirici ya da endişelendirici duygularımızı uyandırdığını, yani hep abancı kaldığını ima etmiyor muyuz? Halbuki 'diğer' dediğimizde bir sahiplenme işlemini işaretliyoruz. Kendimize, yaşadığımız sürece ait bir şeyden söz ediyoruz. Tıpkı bir madalyonun iki yüzü gibi onları birbirinden ayırmak mümkün değildir. Bu nedenle Ferenczi'nin sesine 'Diğer Ses' demeyi tercih etmiş Berman.



Sayfa Sayısı: 133

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bağlam Yayıncılık Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı TIKLA PDF İNDİR !Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Diğer Ses - Sandor Ferenczi ve Psikanalitik Tedaviye Katkısı, Emanuel Berman

Yorum Gönder