22 Ocak 2023

Deniz Gurbetçileri Halikarnas Balıkçısı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı: Halikarnas Balıkçısı
Çevirmen: Şadan Gökovalı

Deniz Gurbetçileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halikarnas Balıkçısı olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Deniz Gurbetçileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Deniz Gurbetçileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Deniz Gurbetçileri TIKLA PDF İNDİR !

Deniz Gurbetçileri Yazarı Kimdir ?

Deniz Gurbetçileri yazarı Halikarnas Balıkçısı 'dır. Halikarnas Balıkçısı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Deniz Gurbetçileri PDF indir oku

Deniz Gurbetçileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Deniz Gurbetçileri TIKLA PDF İNDİR !

Deniz Gurbetçileri TIKLA PDF İNDİR !
'Deniz Gurbetçileri' için Şadan Gökovalı şöyle diyor:
'Balıkçı'nın bütün kitapları şiirli ve müzikli girişleriyle dikkat çeker. Çokluk da ünlem ve hareket vardır onun ilk sözcüklerinde. 'Deniz Gurbetçileri' de, Oppianus'un, Güney Ege dalgıç ve denizcileri için söylediği ünlü sözden sonra "Haydi Sefere!.." diye başlar.
'Balıkçı"nın, toplumsal sorunlara en fazla eğildiği kitabıdır 'Deniz Gurbetçileri'. Yazar bu romanında, deniz emekçilerinin çile, sorun ve aşklarını, kısacası onların dünyalarını anlatır. Ama bu anlatım, kaynağından, birinci elden anlatımdır. Öyleki; Türklerin Türk sularında sünger avlamalırının yasaklanması üzerine birçok yere başvurup sonunda Genelkurmay'a telgraf çeken 'Latif', 'Balıkçı'nın kendisidir aslında.



Sayfa Sayısı: 259

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Deniz Gurbetçileri TIKLA PDF İNDİR !

23.06.2020

MUTLAKA OKUYUN

ŞAHANE BİR KİTAP

Deniz Gurbetçileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Deniz Gurbetçileri, Halikarnas Balıkçısı

Yorum Gönder