20 Ocak 2023

Değiş'me Perihan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,25 TL
Yazarı: Perihan
Çevirmen: Perihan

Değiş'me indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Perihan olan ve Az Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Değiş'me eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Değiş'me ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Değiş'me TIKLA PDF İNDİR !

Değiş'me Yazarı Kimdir ?

Değiş'me yazarı Perihan 'dır. Perihan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Değiş'me PDF indir oku

Değiş'me indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Az Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Değiş'me TIKLA PDF İNDİR !

Değiş'me TIKLA PDF İNDİR !

Önemsizdi.
Önemsizleştirilmeliydi.
Kanıksanmalıydı.

Bazı günler sözde nasıl olduğumu merak eden samimi ahbaplarımızın karşısına zorla çıkartılırdım. Onlar da vicdanları hiç var olmamış yaratıklar olarak bana bakarlardı.
Sirk maymununa bakar gibi, arkamdan da ahlaklarıyla kol kola oturarak "vah vah, tüh tüh" ederlerdi. Kendimi toparlamış, dik duruyor olsam hem annem, hem kendini namus kelimesine hapsetmiş vicdansız varlıklar sürüsü rahatsız, hatta tedirgin olurlardı. Çünkü olmam gereken hâl buydu.

Ezilmiş, incinmiş, zavallı ve muhtaç…

(Tanıtım Bülteninden)

Değiş'me TIKLA PDF İNDİR !Değiş'me TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Değiş'me, Perihan

Yorum Gönder