21 Ocak 2023

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı Sedat Danacı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,9 TL
Yazarı: Sedat Danacı
Çevirmen: Sedat Danacı

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sedat Danacı olan ve Kamer Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 212 sayfalık Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı Yazarı Kimdir ?

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı yazarı Sedat Danacı 'dır. Sedat Danacı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı PDF indir oku

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kamer Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 212 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Yaşanmış gerçeklerden kurgulanmış, tarihi gerçeklere dayanan, tadına doyulmaz bir roman: Daktilo.

"İsimsiz" isimli evsiz bir adamın, düzen ve disiplin düşkünü, yalnız yaşayan devlet memuru Mümtaz'ın ve 1915'ten sesini duyurmaya çalışan Nuritsa'nın kesişen hayatları... Evsiz bir insanın hayata bakışına şahit olacak, kedi ve köpek mamasının tadını hissedecek, polisiye bir koşuşturmanın içinde tarihten günümüze bir haykırışı dinleyeceksiniz.

Son Ayak İzi, Fibula ve Kam isimli romanlarından sonra yazarımız Sedat Danacı, dördüncü romanı Daktilo ile son dönem edebiyat dünyasında isminden söz ettiren bir yazar olarak karşımıza çıkıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı TIKLA PDF İNDİR !Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Daktilo - Bir Sedat Danacı Romanı, Sedat Danacı

Yorum Gönder