15 Ocak 2023

Çiçek Gibi... Arif Keskiner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Arif Keskiner
Çevirmen: Arif Keskiner

Çiçek Gibi... indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arif Keskiner olan ve Literatür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çiçek Gibi... eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çiçek Gibi... ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çiçek Gibi... TIKLA PDF İNDİR !

Çiçek Gibi... Yazarı Kimdir ?

Çiçek Gibi... yazarı Arif Keskiner 'dır. Arif Keskiner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Çiçek Gibi... PDF indir oku

Çiçek Gibi... indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Literatür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çiçek Gibi... TIKLA PDF İNDİR !

Çiçek Gibi... TIKLA PDF İNDİR !

Arif Keskiner, namı diğer Çiçek Arif'in kendi hikâyesiyle birlikte, aydınımızın bohem tarihini kaleme aldığı anılarla sarmalanmış kitabında kimler yok ki...

Arif kirvemin bu anıları, kesinlikle anı değil salt, aynı zamanda da aydınımızın 1950'lerde başlamış 'bohem yaşamının' tarihi, hiç kuşkunuz olmasın. Üstelik, olağanüstü yalınlıkta, ustaca yazılmış. Okudukça tadına varacaksınız ve doyamayacaksınız. Eminim...

- Demirtaş Ceyhun -

Yakın geçmişimizin Beyoğlu ağırlıklı Türkiyesi'nde paylaşılan bir yaşamı çekincesizce gözler önüne serdiği için Arif'in eline sağlık.

- Cengiz Alpman -

'Çiçek gibi', Arif'in ne zaman keyiflense ettiği kelamdır. Kitap da öylesine keyifli...

- Birol Kudatgu -

Kitabı kapattığımda bir süre kaldım öylece. Tadı damağımda değil, belleğimde kalmıştı...

- Tunç Başaran -

Arif Keskiner'in anılarını okurken zaman zaman gözlerim doldu, zaman zaman da gülümsedim. Anıları okuduktan sonra Arif'e, 'bu malzemeden bir roman yazabilirdin' dedim. Çiçek Gibi gerçekten de bir Orhan Kemal, hatta bir Dickens romanının zengin malzemesini taşıyor.

- Atıf Yılmaz -

(Tanıtım Bülteninden)

Çiçek Gibi... TIKLA PDF İNDİR !Çiçek Gibi... TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Çiçek Gibi..., Arif Keskiner

Yorum Gönder