27 Ocak 2023

Çekiç Vuruşları O. Günay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: O. Günay
Çevirmen: O. Günay

Çekiç Vuruşları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı O. Günay olan ve Hayal yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çekiç Vuruşları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çekiç Vuruşları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çekiç Vuruşları TIKLA PDF İNDİR !

Çekiç Vuruşları Yazarı Kimdir ?

Çekiç Vuruşları yazarı O. Günay 'dır. O. Günay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Çekiç Vuruşları PDF indir oku

Çekiç Vuruşları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hayal yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çekiç Vuruşları TIKLA PDF İNDİR !

Çekiç Vuruşları TIKLA PDF İNDİR !
Kötülerin nasıl kapıları tuttuğunu, dünyanın tüm pencerelerine nasıl duvar ördüklerini görebiliyorum. İnsanın sahip olduğu coğrafyanın bile hileli tayin edildiği yeryüzünde insan anlamımızı tarif eden, soru sormamızı çoğaltan neden şiir olmasın ki! Sol yanının sıcaklığının ve ruhunun ürpermesinin farkına varıp mağara duvarlarına imler çiziktiren ilk insandan, beyaz defter sayfalarını kanının mürekkebiyle tutuşturan bugünün insanının muhayyilesini sürekli besleyen şiirde kullandığımız imgeler değil de nedir? hepimiz hala imge denilen o büyük noktaya bakıyoruz. Bakarken de hepimiz başka bir biçimde bakıyoruz; kimimiz yanına yüreğini alarak, kimimiz sevgilimizi alarak, kimimiz ülkemizi ve halkımızı alarak, varlık nedenimizin orda olduğunu düşünüyoruz. Yani o ilham denilen şimşek aralığından sızan cevher sönene dek sürecek bu durumumuz...



Sayfa Sayısı: 148

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hayal Çekiç Vuruşları TIKLA PDF İNDİR !Çekiç Vuruşları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Çekiç Vuruşları, O. Günay

Yorum Gönder