20 Ocak 2023

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,65 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler Yazarı Kimdir ?

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler PDF indir oku

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler TIKLA PDF İNDİR !

Fethi Okyar, Osmanlı İmparatorluğu'nun son döneminden 1943'teki vefatına dek askerlik ve siyaset dünyasındaki pek çok önemli olayın aktörü ve tanığı: İttihat ve Terakki Cemiyeti'nin ilk üyelerinden, II. Meşrutiyet Beyannamesi'nin yazarı, Trablusgarp Savaşı'nda İtalyanlara karşı yerel milisleri örgütleyenlerden, Balkan Savaşı'nın ve Büyük Harp'in önemli isimlerinden, Malta sürgünlerinden, Milli Mücadele'nin kilit taşlarından ve ilk BMM vekiller heyeti başkanı, Serbest Fırka'nın kurucusu, Montrö Antlaşması'nın mimarlarından… Silah arkadaşı ve yakın dostu Mustafa Kemal Atatürk'ün tanımıyla "Büyük Günlerin Adamı"nın dopdolu yaşamını, aile arşivinden derlenen ve çoğu ilk kez yayımlanan fotoğraflarla izlemek için...


(Tanıtım Bülteninden)

Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler TIKLA PDF İNDİR !Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Büyük Günlerin Adamı-Fethi Okyar'ın Hayatından Kareler,

Yorum Gönder