21 Ocak 2023

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar Mahir Şanlı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 59,5 TL
Yazarı: Mahir Şanlı
Çevirmen: Mahir Şanlı

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Şanlı olan ve Şira Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar Yazarı Kimdir ?

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar yazarı Mahir Şanlı 'dır. Mahir Şanlı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar PDF indir oku

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şira Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !
"Kanka üst üste gelmesin."
Böyle derdi tribünde pankartları asarken, hem de kendi eliyle ve tek tek.
Ama her şey üst üste geldi...
Dopdolu hayatında her şeyi üst üste koyarak yaşadı. İşini, çok sevdiği ailesini ve tabii Galatasaray'ını üst üste koyup, bazen iç içe geçirip, hepsini birlikte sığdırdı kocaman yüreğine.
Futbol takımı yetmedi; basketbolu, voleybolu, su topunu, tekerlekli basket takımını ve diğerlerini koydu üst üste. Herkes haftada bir futbol maçını zor izlerken, o neredeyse tüm branşların organizatörü, ateşeyicisiydi.
Üst üste geldi her şey...
Sıkıntılar, üzüntüler, haksızlıklar ve yorgunluk... Bir de bunun üzerine kader demek zorunda kaldığımız acı bir olay...
Hepsini üst üste koydu ve sadece kendi büyük yüreğinin kaldıracağı bir yükü, onu sevenlerin üzerine emanet bırakıp gitti ALPASLAN DİKMEN...
Tanıyanlar bilirler; Alpaslan'ın yokluğunu kimse tek başına kaldıramaz. Ancak paylaşılarak katlanılabilecek bu acı bile, bize onun "Adam gibi adam" olduğunu bir kere daha hatırlatıyor.

BU KİTAP, HER ŞEYİ ÜST ÜSTE YAŞAYAN ALPASLAN DİKMEN'İ ANLATIYOR...
NUR İÇİNDE YAT, BÜYÜK GALATASARAYLI ALPASLAN DİKMEN...



Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Şira Yayınları Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Büyük Galatasaraylı Alpaslan'a Mektuplar, Mahir Şanlı

Yorum Gönder