19 Ocak 2023

Bozkırda Bir Gece Yarısı Ercan Kesal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,15 TL
Yazarı: Ercan Kesal
Çevirmen: Ercan Kesal

Bozkırda Bir Gece Yarısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ercan Kesal olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bozkırda Bir Gece Yarısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bozkırda Bir Gece Yarısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bozkırda Bir Gece Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Bozkırda Bir Gece Yarısı Yazarı Kimdir ?

Bozkırda Bir Gece Yarısı yazarı Ercan Kesal 'dır. Ercan Kesal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bozkırda Bir Gece Yarısı PDF indir oku

Bozkırda Bir Gece Yarısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bozkırda Bir Gece Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Bozkırda Bir Gece Yarısı TIKLA PDF İNDİR ! "Bi bardak çay koy sen. Yavaş yavaş anlatırım..." Bozkırda kış kıyamet,gece yarısı Ankara yolu, gece yarısı köy yolu… Uygunsuz bir zamanda edebiyat sofrasından kaldırılan genç bir hekimin çilesi… Tavada pişen sucuk dilimleri… Ercan Kesal, bozkırdan gelip bozkıra dönen bir hikâye anlatıyor, neşeli, koşturan bir şiir dizesi. Behnan Shabbir, düzlüğü, tuhaflığı, manzarayı resmediyor, dünyayı hafifleten renkleriyle.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltli

Sayfa Sayısı: 31

Ebat: 15x21

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Bozkırda Bir Gece Yarısı TIKLA PDF İNDİR !Bozkırda Bir Gece Yarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bozkırda Bir Gece Yarısı, Ercan Kesal

Yorum Gönder